VIOT 2018 : Duurzame taalbeheersing - Jansen, Carel; Jansen, Carel (Amsterdam Amsterdam University Press, 2019)
This book bundles 22 carefully selected contributions on recent research in language proficiency.
Dit boek bundelt 22 zorgvuldig geselecteerde bijdragen over recent onderzoek in de taalbeheersing.
Dutch; Flemish
Keywords: Language; linguistics; Taalbeheersing; communicatie; onderzoek; language proficiency; communication; research